ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Березневе свято котів”


Фон

 

“Березневе свято котів”

1 березня 2020 року працівники Орхуського центру екологічної інформації приєдналися до загальнобібліотечної благодійної акції “Березневе свято котів”, яка відбулася у Всесвітній день кота.

На свято завітали любителі котів – і дорослі, і малеча. Для них організатори підготували веселі вікторини, не тільки смішні й кумедні, а й пізнавальні: про породи котів, їхні звички, уподобання. А ще майстер-класи, де бажаючі могли створити власноруч тематичні поробки з різнокольорових паперових смужок в техніці “квілінг”; фотосушку “Котячі будні” – світлини грайливих, ласкавих, розумних пухнастиків; благодійний ярмарок, до якого долучилися майстрині обласної громадської організації “Єлисаветградський узвіз” з виставками своїх робіт, виконаних в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва.

Гості свята цікаво, весело і змістовно провели час.

Акція була спрямована не тільки на вшанування котів-домосидів, а й мала на меті звернути увагу на проблеми безпритульних котів, яким не пощастило стати домашніми улюбленцями, гуманного та відповідального ставлення до тварин.

Зібрані кошти надійшли до громадської організації “БІМ”, яка опікується безпритульними тваринами.

Наталія Івахнюк,
бібліотекар I категорії








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

У мистецькому клубі «Знай наших» розповідали про художників кіно
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua