ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулася благодійна акція “Березневе свято котів”


Фон

 

Відбулася благодійна акція “Березневе свято котів”

Цьогорічна весна в обласній бібліотеці ім. Д.І. Чижевського розпочалася благодійною акцією “Березневе свято котів”, присвяченою Дню котів, який відзначається 1 березня.

“Березневе свято котів” – спільний просвітницький проект відділу мистецтв, відділу документів з економічних, технічних та природничих наук, Інтернет-центру, громадської організації захисту тварин “Бім”, громадського об'єднання “Єлисаветградський узвіз”.

Кульмінацією свята стала презентація виставки дитячих малюнків творчої студії Володимира Волохова та Наталії Федорової “Хвостаті, безхвості та куцохвості”. Експозиція складається з 94 робіт юних художників, які створили галерею цікавих образів. З дитячих малюнків, обрамлених у чудові різнокольорові рамки, на нас дивляться дивовижні створіння, яких так любить малеча. Нагородою для дітей, які брали участь у створенні виставки, стали персональні читацькі квитки та календарі-закладки з логотипом бібліотеки ім. Д.І. Чижевського.

У цей день відбулося багато розваг для дітей та дорослих. У холі бібліотеки діяли кілька локацій: ярмарок майстринь громадського об'єднання “Єлисаветградський узвіз”, які запропонували свої роботи, виконані в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва; виставка- фотосушка “Котячі будні”; виставка сувенірних котів країн світу з приватної колекції Лариси Лебедєвої; перегляд відеоісторій “Веселі коти”, знятих волонтерами громадської організації захисту тварин “Бім”.

Популярними були майстер-класи з виготовлення листівок, малюнків за допомогою 3D ручок. Бажаючі могли з різнокольорових паперових смужок створити тематичні поробки в техніці “квілінг”.

Для дітей і дорослих були підготовлені веселі вікторини про породи котів, про їхнє життя, звички та уподобання.

Акція “Березневе свято котів” була спрямована на формування у громади гуманного та відповідального ставлення до тварин.

У рамках акції “Березневе свято котів” відбувся благодійний збір коштів на користь притулку для тварин-безхатченків. Було зібрано 2200 грн.

Обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського дякує всім, хто брав участь в організації та проведенні благодійної акції.

Катерина Лісняк, відділ мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

У мистецькому клубі «Знай наших» розповідали про художників кіно
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua