ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Читання – найкращий відпочинок


Фон

 

Читання – найкращий відпочинок

 

Для багатьох людей читання – найкращий вид відпочинку, який розслаблює і заспокоює. Від захоплюючої книги неможливо відірватися.

Читання дає поштовх для розвитку особистості. Світ книг – прекрасний і неосяжний. В кожній з них ховається неповторна історія – зі своїми героями та подіями. Вони змушують наш мозок працювати активніше і при читанні ми мимоволі створюємо картинку у власних думках, намагаючись відтворити всі деталі сюжету.

Так, наприклад, чим ви зайняті дорогою на роботу? Моніторите соціальні мережі чи прослуховуєте музику у фоновому режимі? А можна і почитати 10-15 сторінок. Або чим ви займаєтеся дома ввечері? Переглядаєте улюблені фільми або серіали, не випускаєте з рук телефон? Не гортайте стрічку Facebook, а гортайте книжечки і ось – у Вас з’явився час для ще 20-30 сторінок. І так далі.

Час – хоч він і летить з неймовірною швидкістю, але Ви завжди зможете знайти хоч кілька хвилин за день для того, що вам подобається. Так що, геть відмовки! Завітайте на нашу сторіночку Книгосвіту, обирайте книгу, яка смакує Вам найбільше, та занурюйтесь у світ пригод!

https://www.facebook.com/КнигоСвітОбласна-універсальна-наукова-бібліотека-імДЧижевського-198718157388281/?epa=SEARCH_BOX

Бородавкіна Анна,
бібліотекар відділу
соціокультурної діяльності








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Читання – найкращий відпочинок
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua