ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського запрошує відсвяткувати Всеукраїнський день бібліотек


Фон

 

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського запрошує відсвяткувати Всеукраїнський день бібліотек

29 вересня головна книгозбірня області запрошує усіх кропивничан та гостей міста відсвяткувати разом із нами Всеукраїнський день бібліотек. Фахівці бібліотеки підготували для гостей свята найрізноманітніші заходи, аби вдовольнити інтереси від старого до малого. Розпочнеться свято о 12.00 і триватиме до 16.00.

Під час святкових заходів діятимуть різні локації, обрамленням для яких слугуватимуть книжкові виставки: «Читаємо всією родиною»; «Літературний дощ новинок»; «Наш край у книгах, листівках і пресі»; «Цікавинки іноземними мовами»; а родзинкою буде виставка рідкісних видань з колекції О.Ільїна.

Окрім книжкових діятимуть й інші виставки, зокрема «Плетені фантазії», «Містечко майстрів», також можна буде придбати книги від наших партнерів та вироби ручної роботи місцевих майстринь. Окрім цього відбудеться демонстрація роботів кота і кобри, бажаючі зможуть спробувати покерувати ними.

Жвавим інтересом серед нашої аудиторії завжди користуються різні майстер-класи, тож і святкування Всеукраїнського дня бібліотек не обійдеться без них. Усі охочі зможуть взяти участь у майстер-класах з виготовлення оберегів «ловець снів», книжкових закладинок, спробувати свої вміння з каліграфії та малювання в різних техніках образотворчого мистецтва, а також повправлятися з 3D-ручками. Наголошуємо, що участь у майстер-класах безкоштовна!

Своєрідним візуальним супроводом для свята стане демонстрація відеоролика «Автографи та дарчі написи» і буктрейлерів, які створили бібліотекарі, обравши кращі книги на власний смак, а також кінопокази «Під виноградом».

Паралельно із заходами діятимуть одразу три фотозони: «Книга-вікно у світ», «Книга» і «Читаємо родиною».

Наші партнери благодійний фонд «Повернення до життя» проведе безкоштовне експрес-тестування на ВІЛ та гепатит «С».

Програма заходів більш ніж насичена і кожен знайде собі заняття відповідно до власних інтересів чи захоплень.

Тож запрошуємо 29 вересня до обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Театральна легенда Костянтин Параконьєв” 100-річчю від дня народження присвячується
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua