ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища


Фон

 

5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища

У 1972 році в Стокґольмі на конференції ООН з довкілля, делегації Японії та Сенегалу запропонували щорічно відзначати цей день, щоб привернути увагу людства до проблем використання природних ресурсів планети. День охорони навколишнього середовища – це привід зробити хоча б один крок для покращення стану довкілля. Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Але разом ми зробимо навколишнє середовище кращим, і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів.

У Всесвітній день охорони навколишнього середовища працівники Орхуського центру екологічної інформації вітають усіх природоохоронців, науковців, активістів та волонтерів громадських екологічних організацій, викладачів та студентів-екологів зі святом, а також кожного, хто прикладає зусилля для збереження довкілля.

Пропонуємо переглянути віртуальну книжкову виставку «У злагоді з природою» на сайті бібліотеки «У злагоді з природою», а після завершення карантинних заходів – безпосередньо в центрі.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua