ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Добірка книг на карантинні будні


Фон

 

Добірка книг на карантинні будні

 

Карантинні поради неможливі без виняткової добірки книг. Саме тому колектив бібліотеки вирішив порадити Вам видання, які принесуть світло у цей похмурий світ, та не впадати у відчай від продовженого карантину. Отже обирайте книгу, яка найбільше вам до вподоби, та насолоджуйтеся спокійними буднями.

 


«Повний безлад», Вуді Аллен

Збірка короткої прози «Повний безлад» вразить читача неповторністю авторської мови, аналізом людської психіки та психології, чорним гумором.

В оповіданнях, есеях, коротких замальовках багато сарказму та парадоксів. Автор ніби переконує: «Людині підвладне все, зокрема, й підкорення вершин світової дурості».


 


«Як пригорнути кактус? Книга для батьків, які хочуть зрозуміти своїх підлітків», Анни Гресь

Книга покликана допомогти мамам і татусям зрозуміти причини поведінки свого підлітка та допомогти йому. Разом із читачами автор розглядає проблеми, які можуть постати перед підлітками та їхніми близькими, і дає прості і конкретні поради: що робити, а чого краще не робити.


 


«Мудра кішка Варшава», Яна Опарій

Ця книга про тих, кому здалося, що кращим життя може бути лише за кордоном. Безцінні лайфхаки, як далеко від батьківщини навчитися вибиратися сухим з халеп.

Авторка рекомендує прочитати цей роман до виїзду за кордон. А читачі можуть пересвідчитись в доцільності слів письменниці, адже події й герої в книзі – реальні.


 


«Терези», Анна Хома

Книга буде цікавою для поціновувачів детективного жанру.

Вас коли-небудь мучили нічні жахи? Певна частина читачів відповість: «Так!!!». Але не кожен з нас прокидався зранку у ванній кімнаті на підлозі у калюжі води. Так сталося з Олесею, головною героїнею книги «Терези». Дівчина не пам’ятає, що то було. Її мучать нічні кошмари, в яких вона тікає від страхітливих монстрів у лісі. Ще один герой книги студент майбутній медик Максим у пошуках роботи звертається до фармацевтичної фірми «Конвалія». Аж раптом – новина! Вранці на складі знайшли повішеним керівника зміни Олексія, його колишнього найкращого друга. Максим не вірить у самогубство Олексія й починає власне розслідування, не підозрюючи, до яких моторошних відкриттів воно приведе…

«Терези» Анни Хоми – зворушлива життєва історія, яка тримає в напрузі до самого кінця


 


«Останній контракт», Андрій Кокотюха

Для шанувальників кримінального жанру пропонуємо книгу «Останній контракт». Автором є Андрій Кокотюха, який написав понад 60 книжок в історичному та пригодницькому жанрах.

У своєму романі автор тримає напругу завдяки сюжету, де є і мафіозі, і професійні мисливці, де все пронизано загадковою атмосферою, а головні герої проявляють усю свою відвагу та кмітливість.

Роман написаний динамічно, читається швидко на одному диханні. Це свого роду історія сучасних «Бонні і Клайда» нашого часу.


 

Тож пропонуємо всім відволіктися від справ та приємно провести час за читанням.

 








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Добірка книг на карантинні будні
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua