ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон На сайті бібліотеки з'явилася нова онлайн-послуга


Фон

 

На сайті бібліотеки з'явилася нова онлайн-послуга

„Хто володіє інформацією, той володіє світом” — вислів, який належать Натану Ротшильду, певно, відомий багатьом. І кожен, хто вміє користуватися Інтернетом, переконаний, що всю потрібну інформацію легко знайти в мережі. Але чи завжди це так?! Бібліотекарі ОУНБ ім. Д.І.Чижевського отримували чимало запитів на електронну пошту від користувачів з проханнями допомогти знайти певні документи чи книги, уточнити якісь дані, особливо під час карантину. Відтак, було прийнято рішення запровадити нову онлайн-послугу на вебсайті бібліотеки “Віртуальна довідка”. Послуга загальнодоступна і безкоштовна для всіх користувачів незалежно від того, чи є вони читачами ОУНБ ім. Д. І. Чижевського

Завдяки “Віртуальній довідці” можна отримати відповідь про наявність конкретних документів у фондах бібліотеки (книги, журнали, газети, ноти та ін.), уточнити бібліографічні дані про книгу або статтю, та й взагалі, залишити запити, пов’язані із пошуком інформації з різних тем, зокрема, тематичні запити (не більше 10 документів, окрім інтернет-ресурсів), фактографічні запити (конкретні факти, події, персоналії) тощо.

Запити приймаються протягом тижня окрім вихідних з 9.00 до 18.00. Кожен користувач може надіслати лише одне запитання за день. Опрацьовується запит впродовж одного робочого дня і відповідь надсилається на e-mail користувача.

Козакова Ірина,
бібліотекар
ОУНБ ім. Д.І.Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

На сайті бібліотеки з'явилася нова онлайн-послуга
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua