ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Цікаві електронні ресурси бібліотеки


Фон

 

Цікаві електронні ресурси бібліотеки

Шановні користувачі! Ми презентуємо можливості сайту ОУНБ ім. Д.І.Чижевського, які допомагають ефективно та безпечно використовувати сучасні технології в роботі й навчанні, у професійному та особистісному розвитку.

В розділі «Цифрова бібліотека» http://library.kr.ua/elib/. містяться оцифровані твори майже 200 письменників і митців. Можливість скористатися таким ресурсом – найпростіший спосіб поповнити знання з комп’ютерних технологій, підвищити рівень саморозвитку й зробити важливий внесок у скарбничку власної цифрової грамотності. Безперервна освіта – одна з важливих компетенцій сучасної людини.

А хочете дізнатися більше про фонд ОУНБ? До послуг користувачів близько 800 тисяч документів 43 мовами світу від манускриптів XV століття до сучасних видань на різних носіях інформації. Розібратися у цьому загалі вам допоможе електронний каталог. Тут можна знайти будь-який наявний у бібліотеці документ у будь-якій галузі знань. Якщо цей документ вас зацікавив і маєте потребу його переглянути, варто лише скопіювати електронний запис і показати бібліотекарю.

Врешті випала нагода отримати конкретні вигоди від вашого рівня цифрової грамотності. Зокрема, багато користувачів бібліотечного абонемента, які не прочитали книги за певний термін, можуть скористатися послугою ОНЛАЙН «Продовження терміну користування книгою» http://library.kr.ua/cgi-bin/prolongation.cgi.. Це зовсім нескладно: заповніть кілька рядків у запропонованій формі – і опануйте послугу, яка буде вам корисною не лише в період карантинного обмеження, але й надалі.

Цифрова грамотність необхідна, щоб ефективно використовувати всі можливості, які надає держава, вирішувати особисті потреби і проводити прості онлайн активності.

Зверніть увагу на розділ «Електронне урядування» http://library.kr.ua/pubinform/elposl.html., що пропонує понад 50 послуг, які можна отримати онлайн. Розділи «Взаємодія з владою», «Медицина», «Освіта», «Працевлаштування» та багато інших допоможуть вам вирішити нагальні питання.

Онлайн послуги – це комфорт, зручність, економія часу. Обласна бібліотека ім. Д.І. Чижевського має відповідний потужний ресурс, щоб надати користувачам не лише консультацію про можливості електронного урядування, але й допомогу у формування навичок самостійного опанування отримання електронних послуг.

Бородавкіна Анна, бібліотекарка








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Цікаві електронні ресурси бібліотеки
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.elib.ua