ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Читайте нас на Фейсбуці!


Фон

 

Читайте нас на Фейсбуці!

 

Кожному, хто вважає себе експертом у будь-якій сфері, необхідно бути в курсі подій і тенденцій у цій конкретній галузі, постійно стежити за їхнім розвитком, чути думки інших експертів, відстежувати реакцію на них ЗМІ та громадськості в цілому. Звичайно, найзручнішим, найшвидшим та найдоступнішим засобом для цього є Інтернет.

На сьогодні ОУНБ ім. Д.Чижевського дедалі більше нарощує свою присутність в інтерактивному медіа-середовищі, а саме в соціальних медіа. У процесі вдосконалення бібліотечного обслуговування ми використовуємо соціальну мережу facebook та ведеться сторіночка блогу. Таким чином використання новітніх технологій допомагає у створенні іміджу сучаcної бібліотеки й рекламування бібліотечних послуг.

Наразі, однією з найпопулярніших та доступних соціальних мереж, що використовується у професійній комунікації є facebook. Саме соціальні мережі є найоптимальніших засобом для інтерактивної комунікації бібліотеки і користувача у сучасних реаліях сьогодення.

Наша сторіночка фейсбуку постійно оновлюється. Тут містяться ілюстровані звіти про масові заходи та бібліотечні новини, анонси подій та короткий опис книжкових новинок.

Завітайте на наші сторінки:

https://www.facebook.com/ounb.kirovohrad/

https://www.facebook.com/КнигоСвітОбласна-універсальна-наукова-бібліотека-імДЧижевського-198718157388281/?epa=SEARCH_BOX








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Читайте нас на Фейсбуці!
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua