ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація збірки поезій Тетяни Микитась “Іду до тебе”


Фон

 

Презентація збірки поезій Тетяни Микитась “Іду до тебе”

7 жовтня о 15.00 у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Дмитра Чижевського відбудеться презентація збірки поезій Тетяни Микитась “Іду до тебе”.
Збірка поезій з ємною назвою “Іду до тебе” - перша книжка автора. Книга складається з трьох розділів. Три розділи — це три “дороги”, якими поет іде по життю. Дорога перша - “У часі й просторі”- шлях додому, до себе. Це пам'ять про рідну землю, дитинство, юність, знайомі місця, рідних і близьких людей. Дорога друга - “Крізь війну до миру” - осмислення трагедії війни. У третьому розділі книги “Мелодія серця” - автор веде дорогою кохаючого серця.

Біографічна довідка:
Тетяна Микитась (Ісаченко) народилася в с. Новопетрівка Маловисківського району на Кіровоградщині. Закінчила філологічний факультет Кіровоградського педінституту ім. О.С. Пушкіна. Працювала вчителем української мови та літератури в Дніпропетровській області та м. Кіровоград (Кропивницький), учителем початкових класів в м. Таллінн (Естонія). Писати почала ще з юності. В останні роки активно друкує вірші в місцевій, обласній та центральній пресі. Член Кропивницького обласного літературного об'єднання “Степ”. Запрошуємо усіх бажаючих.

Захід відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація збірки поезій Тетяни Микитась “Іду до тебе”
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua