ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулася презентація збірки поезій Тетяни Микитась “Іду до тебе”


Фон

 

Відбулася презентація збірки поезій Тетяни Микитась “Іду до тебе”

На черговому засіданні обласного літературного об'єднання “Степ” презентували збірку поезій Тетяни Микитась “Іду до тебе”.

Тетяна Микитась (Ісаченко) уродженка с. Новопетрівка Маловисківського району на Кіровоградщині. Закінчила філологічний факультет Кіровоградського педінституту ім. О.С. Пушкіна. Працювала вчителем української мови та літератури в Дніпропетровській області та м. Кіровоград (Кропивницький), учителем початкових класів в м. Таллінн (Естонія).

Писати почала ще з юності. В останні роки активно друкує вірші в місцевій, обласній та центральній пресі. Член Кропивницького обласного літературного об'єднання “Степ”.

Це перша книга поетеси. Книга складається з трьох розділів. Три розділи – це три “дороги”, якими поет іде життям. Дорога перша - “У часі й просторі” - шлях додому, до себе. Це пам'ять про рідну землю, дитинство, юність, знайомі місця, рідних і близьких людей. Дорога друга - “Крізь війну до миру” - осмислення трагедії війни. У третьому розділі книги “Мелодія серця” - автор веде дорогою люблячого серця.

На зустрічі Тетяна Дмитрівна розповідала про родину, читала свої поетичні твори. Через вишукану, співучу українську мову гості заходу поринули у сповнений життям, багатомірний поетичний світ дивовижної української природи, світ пам'яті та світ живої традиції. Світ, де безліч відтінків кольорів, запахів і звуків рідної землі гармонійно доповнює гостре відчуття Часу.

Зустріч пройшла в щирій та невимушеній атмосфері. Багато теплих слів на адресу поетеси прозвучали від колег по перу, рідних, друзів.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулася презентація збірки поезій Тетяни Микитась “Іду до тебе”
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua