ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Інформація про COVID-19 на сторінках періодичних видань


Фон

 

Інформація про COVID-19 на сторінках періодичних видань

Поява і поширення вірусу COVID-19, або коронавірусу змінив наше буденне життя та звички. Все частіше ми відслідковуємо новини стосовно зростання випадків зараження в світі та Україні. Інформація постійно оновлюється в ЗМІ, месенджерах та соціальних мережах. Разом з достовірними даними ширяться безліч чуток і фейків. Тому особливо важливо черпати інформацію з достовірних та перевірених джерел.

Для отримання достовірної інформації обирайте лише офіційні джерела:

Якщо вам зручніше стежити за ситуацією у месенджерах або соцмережах, скористайтеся наступними джерелами:

А чи користуєтесь ви періодичними виданнями для отримання інформації щодо COVID19? Щоб дізнатися, які періодичні видання висвітлюють офіційну статистику щодо поширення коронавірусу у світі та Україні зокрема, інформацію про обмежувальні заходи, а також відповіді на найпопулярніші запитання про Covid-2019 радимо вам скористатись розділом «Електронний каталог», що знаходиться на сайті нашої бібліотеки. Він містить аналітичні описи видань, які отримує бібліотека, дані поновлюються в режимі реального часу. Тож, для пошуку оберіть базу даних періодичних видань ОУНБ ім. Д. І. Чижевського і введіть ключове слово, наприклад, «коронавірус», ви миттєво отримаєте список результатів відповідно до фрази вашого запиту.

А працівники відділу з питань медицини та охорони здоров’я підготували для вас інформаційно-бібліографічний список «Коронавірусна інфекція – 2019», який інформує про ситуацію, яка склалась навколо спалаху коронавірусу COVID-2019, про законодавчі новації від влади, про роботу підприємств в умовах карантину, про стандарти медичної допомоги пацієнтам з COVID-19.

Тож поки бібліотека зачинена для відвідування, не гайте часу і скористайтеся онлайн-послугами!

Оксана Завіна,
завідувачка відділу документів з
питань медицини та охорони здоров’я








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Інформація про COVID-19 на сторінках періодичних видань
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua