ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулася презентація виставки однієї фотографії “Маруся Нікіфорова: міфи та реальність”


Фон

 

Відбулася презентація виставки однієї фотографії “Маруся Нікіфорова: міфи та реальність”

17 вересня, в рамках Краєзнавчих студій в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського відбулася презентація виставки однієї фотографії “Маруся Нікіфорова: міфи та реальність”

Захід присвячено подіям Української революції столітньої давнини у нашому краї та 100-річчю від дня трагічної загибелі легендарної отаманші Марусі Нікіфорової.

Крім представленої фотографії з приватної колекції історика, краєзнавця, колекціонера Віталія Постолатія, відділ краєзнавства книгозбірні підготував виставку книг та інших друкованих матеріалів, присвячених Марії Нікіфоровій, про яку писали відомі земляки Юрій Яновський, Арсен Тарковський, Григорій Гусейнов та інші.

Захід пройшов у жвавій атмосфері. Цьому сприяла конструктивна дискусія, в якій взяли участь архівіст Вадим Колєчкін, журналіст Володимир Поліщук, екскурсовод Ірина Сосна та інші краєзнавці.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку.

Відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул.Велика Перспективна, 24.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Театральна легенда Костянтин Параконьєв” 100-річчю від дня народження присвячується
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua