ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Читайте нас на «Книгосвіті»!!!!


Фон

 

Читайте нас на «Книгосвіті»!!!!

Мабуть, важко знайти людину, яка не любила б книжки. Вони – нашi друзi та порадники. Ми дiзнаємося з книжок дуже багато цiкавого про життя. Книжок iснує дуже багато, i вони такi рiзнi, що важко було б без бiблiотеки. Саме там ми можемо познайомитись i з пригодницькими романами, i з iсторичними, i з мудрими народними казками, а також i з класичними творами.

Кожна нова книжка – це завжди таємниця i знайомство з цiкавими героями, що можуть стати твоїми друзями. З деякими навiть не хочеться розлучатися. Хочеться вчитися у них, наслiдувати їхнi вчинки. Тут, у бiблiотецi за палiтурками книжок ховаються новi зустрiчi, нові знайомства.

Та бiблiотека – це не лише мiсце, де зберiгаються книжки. Якщо важко вибрати книжку самому, на допомогу прийде бiблiотекарка. Вона пiдкаже, що треба взяти або просто що варто прочитати для себе корисного i цiкавого. Без такої допомоги легко розгубитись, бо книжок дуже багато. Навiть здається – для того, щоб прочитати їх усi, може не вистачити цiлого життя. Тому треба шукати серед них найважливiшi.

За допомогою книжки можна помандрувати по iнших країнах, чи навiть планетах, пережити разом iз героями безлiч пригод, порадiти чи посумувати з ними.

Дуже добре, що є це чудове мiсце – бiблiотека! А поки ми на карантині – зазирайте на нашу сторіночку Facebook Книгосвіт та обирайте книгу на Ваш смак!

https://www.facebook.com/КнигоСвітОбласна-універсальна-наукова-бібліотека-імДЧижевського-198718157388281/?epa=SEARCH_BOX

Анна Бородавкіна,
бібліотекар відділу
соціокультурної діяльності








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Читайте нас на «Книгосвіті»!!!!
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua