ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Закінчився фестиваль-ярмарок «Книговир»


Фон

 

Закінчився фестиваль-ярмарок «Книговир»

 

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського виступила партнером Всеукраїнського книжкового фестивалю-ярмарку «Книговир» в рамках 50-го ювілейного Всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти», який тривав з 24 по 26 вересня у Ковалівському парку.

Різноманітні заходи, які представила бібліотека на загал громади, вирували як у парку, так і власне у бібліотеці і були об’єднані загальною темою книги, читання та театрального мистецтва. В рамках «Книговиру» відбулася низка заходів, а саме: презентація нових 10 книжок, авторів «Парусу», випущених у 2020 році; пам'ятні урочистості “Театральна легенда Костянтин Параконьєв”, присвячені 100-річчю від дня народження відомого театрального актора, режисера Костянтина Йосиповича Параконьєва; презентація першої поетичної збірки Ольги Вашеки «Споріднені душі».

У бібліотечному наметі, який було розгорнуто у Ковалівському парку були представлені тематичні книжкові виставки «Персони українського театру», «Маски, персонажі, реквізити. Виставка творів театральних художників», а також виставка-інсталяція «Літературно-театральний кошик».

Гості книжкового фестивалю брали участь у цікавих вікторинах та вигравали солодкі призи, також біля намету охочі могли отримати поліграфічну продукцію.

Спектр заходів був настільки широкий, що кожен гість мав можливість обрати собі те, що йому припало до душі найбільше.

Бородавкіна Анна,
бібліотекарка відділу соціокультурної діяльності








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Закінчився фестиваль-ярмарок «Книговир»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua