ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Бібліотека ім. Д.Чижевського перемогла у конкурсі


Фон

 

Бібліотека ім. Д.Чижевського перемогла у конкурсі

Інновації завжди були вирішальним чинником розвитку суспільства. Позитивною рисою в інноваційній роботі бібліотек є те, що вони не тільки сприяють популяризації фондів, задоволенню читацьких інтересів, але й розкривають перед користувачами творчі можливості та здібності бібліотекарів, їхній творчий потенціал. Цьому сприяє проектна діяльність бібліотек, яка є вимогою часу і необхідністю сьогодення.

З 13 березня по 3 квітня 2020 р. тривав конкурс серед публічних бібліотек України та Білорусі на участь у проєкті «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги», що реалізується ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Європейського Союзу (програма Дім Європи).

Усього на конкурс надійшло 103 заявки з усіх областей України. Технічний відбір пройшли 75 заявок та були розглянуті незалежним експертним журі.

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського перемогла у конкурсі і стала учасницею проєкту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги». Згодом бібліотекарі пройдуть двотижневе навчання за участю датських та українських тренерів, а також розроблять та впровадять нову бібліотечну інноваційну послугу для розвитку креативних індустрій.

Результати конкурсу були оголошені на сайті Української бібліотечної асоціації: https://ula.org.ua/news/4545-rezultaty-konkursu-za-proiektom-tvory-kulturu-bibliotechni-innovatsiini-posluhy?fbclid=IwAR2Vs2ezDYSTPXHXNnqj32W_l0rfV_KIgTH8BaTSa3VNNfM0bR0y_At5yxY








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Бібліотека ім. Д.Чижевського перемогла у конкурсі
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua