ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбудеться творча зустріч із Галиною Кузьменко


Фон

 

Відбудеться творча зустріч із Галиною Кузьменко

У рамках заходів, приурочених Всеукраїнському дню бібліотек, 29 вересня о 17.00 в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського відбудеться творча зустріч із Галиною Кузьменко.

Галина Іванівна відома на Кіровоградщині та за її межами бізнес-леді, науковець, громадський діяч та меценат. Це людина неабияких досягнень про що свідчить низка нагород , в тому числі і державних, яких удостоєна Галина Іванівна Кузьменко - орден княгині Ольги ІІІ ступеня, нагрудний знак “Почесний працівник авіаційного транспорту”, знак “За заслуги” І та ІІ ступеня Кіровоградської міської ради, почесний знак “За досягнення в галузі якості”, почесна відзнака Орден “За високий професіоналізм”, золотий знак Українського союзу промисловців і підприємців, почесна відзнака Торгово-промислової палати України, почесне звання “Заслужений економіст України”.

Галина Кузьменко – спеціаліст у сфері аудиту та оподаткування, за свій понад 30-літній трудовий стаж вона підготувала понад 60 публікацій, в т.ч. 30 – наукового та навчально-методичного характеру.

Її добре знають і шанують як мецената за непосильну допомогу для закладів культури, освіти, благодійних організацій та всіх тих, хто потребує її допомоги.

Окрім цього Галина Кузьменко має письменницький хист, в своїх книгах вона пише про навколишній світ, дає філософські настанови, пише також і поезії.

Захід відбудеться у відділі обслуговування користувачів, ІІІ поверх. Запрошуємо всіх бажаючих!








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Театральна легенда Костянтин Параконьєв” 100-річчю від дня народження присвячується
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua