ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Людвигслюст=Боковенька: садово-паркове мистецтво»


Фон

 

«Людвигслюст=Боковенька: садово-паркове мистецтво»

10 березня 2020 року о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться захід «Людвигслюст=Боковенька: садово-паркове мистецтво» з циклу «Кіровоградщина – Європа: історичні паралелі», який проводиться спільно з Федерацією роботодавців у сфері туризму Кіровоградської області.

Нагадуємо, що з початку року бібліотека реалізує проект, метою якого є інформування кропивничан та гостей міста про туристичні ресурси нашої області шляхом порівняння їх з відомими туристичними дестинаціями світу.

Садово-парковий туризм (садовий туризм, парковий туризм, квітковий туризм) – різновид туризму, пов'язаний з відвідуванням місцевостей садово-паркового мистецтва. Садово-паркові ансамблі Кіровоградщини, серед яких є шедеври минулих століть, зокрема дендропарк «Веселі Боковеньки», відіграють значну роль у формуванні туристичних продуктів, які повинні залучити гостей і посприяти розвитку внутрішнього туризму області. Східна Німеччина багата на чудові, навдивовижу мальовничі зразки садово-паркового мистецтва.

Про історію розвитку садово-паркового мистецтва в Німеччині та на Кіровоградщині розповідатиме голова федерації роботодавців у сфері туризму Кіровоградської області В.Ф. Попов. Валерій Федорович багато років жив та працював у Німеччині, а також має великий досвід розвитку туризму на Кіровоградщині. Захід буде цікавим для всіх, хто цікавиться краєзнавством і туризмом.

Запрошуємо на захід, що відбудеться у відділі краєзнавства обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.

Марина Григор’єва,
головний бібліотекар сектору «Інформаційно-туристичний центр» відділу краєзнавства








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Людвигслюст=Боковенька: садово-паркове мистецтво»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua