ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулося відкриття фотопроектів Олександра Майорова «Різні» та «Інше місто»


Фон

 

Відбулося відкриття фотопроектів Олександра Майорова
«Різні» та «Інше місто»

 

Шанувальники сучасного фотомистецтва та творчості креативного фотографа Олександра Майорова 21 січня 2020 року зібралися у відділі мистецтв на презентацію двох його фотопроектів «Різні» та «Інше місто».

Олександр Майоров живе й працює у м. Кропивницькому. Активний учасник фотоконкурсів та колективних виставок: «Фото-Кроп-2017», «Погляд-2017», «Фото-Кроп-2018», «Погляд-2018», «Погляд-2019» та ін.

Має нагороди та премії, які отримав на престижних міжнародних та вітчизняних фестивалях і конкурсах.

За підсумками міжнародного конкурсу 35AWARDS 2018, в якому брали участь понад 100 000 фотографів, увійшов у ТОП 100 фотографів України та ТОП 50 у номінації «репортаж та стріт-фото».

Олександр Майоров був запрошений та знімав фото й відео у престижному медіапроекті «Ukrainer» https://ukrainer.net/expedition/

Разом з етнографічним проектом «Баба Єлька» побував у понад 30 експедиціях селами Кіровоградщини як фотограф та оператор.

Проекти «Різні» та «Інше місто» об’єднали 21 фотороботу майстра: жанрові портрети та вуличні світлини нашого міста, виконані в стилі модерн.

Олександр Майоров – оригінальний фотохудожник, кожна світлина якого передає емоції та відображає настрій. Кожна з фотографій – це окремий всесвіт зі своїми рисами та легендами.

Серед тих, хто висловив своє захоплення роботами Олександра Майорова, були завідувачка відділу мистецтв Світлана Ушакова, телережисер і громадський діяч Володимир Мощинський, співавторка проекту «Баба Єлька» Світлана Буланова, директор видавництва «Імекс-ЛТД» Тамара Саміляк, мистецтвознавець Олена Кириченко, голова обласної організації Національної спілки фотохудожників Олег Шрамко і багато інших.

В інтерв’ю, яке дав Олександр Майоров під час презентації, він повідомив, що проекти «Різні» та «Інше місто» ще не завершені і будуть поповнюватися новими світлинами. Тож сподіваємося на нову зустріч з талановитим фотохудожником та його роботами.

Переглянути фотовиставки можна до 10 березня.

Вхід – вільний.

Наша адреса: обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського, вул. Велика Перспективна, 24.

Катерина Лісняк,
відділ мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулося відкриття фотопроектів Олександра Майорова «Різні» та «Інше місто»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua
054