ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Медична періодика у фонді бібліотеки


Фон

 

Медична періодика у фонді бібліотеки

 

Сучасна бібліотека сьогодні – це комфортний, інформаційний центр, що має безліч безкоштовних ресурсів для роботи та дозвілля громади. Бібліотека створює можливість долучитись до інформаційних джерел у всьому їх розмаїтті – книги, періодичні видання, онлайн-послуги. Потужним інформаційним ресурсом бібліотеки є фонди. І особлива увага приділяється поповненню фонду періодичними виданнями.

Хочемо звернути вашу увагу на підписку відділу документів з питань медицини та охорони здоров’я. Тому що наукова та науково-практична медична періодика сьогодні залишається одним із найвпливовіших джерел професійної інформації для фахівців сфери медицини та охорони здоров’я. За допомогою спеціалізованих періодичних видань відбувається поширення та зберігання необхідних матеріалів для спеціалістів медичної галузі.

Фонди нашої бібліотеки поповнюються журналами, що містять законодавчі, нормативно-правові акти з галузі охорони здоров’я, терапевтичного профілю, з акушерства та гінекології, ендокринології, неврології, онкології, педіатрії, стоматології, хірургії, дерматології, інфекційних хвороб, фармації, а також спеціалізованими газетами. На шпальтах газет висвітлюються окремі питання та проблеми медичного життя, законодавчі зміни, містяться матеріали практичного спрямування, досвід роботи міжнародних лікарів.

Тож запрошуємо вас після завершення карантину ознайомитися зі спеціалізованими періодичними виданнями у відділі документів з питань медицини та охорони здоров'я.

Оксана Завіна,
завідувачка відділу документів
з питань медицини та охорони здоров’я








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Медична періодика у фонді бібліотеки
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua