ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Голова Кіровоградської обласної ради представив колективу ОУНБ ім. Д.І. Чижевського нового директора


Фон

 

Голова Кіровоградської обласної ради представив колективу ОУНБ ім. Д.І. Чижевського нового директора

Сьогодні голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко представив колективу ОУНБ ім. Д.І. Чижевського нового директора Валентину Животовську.

Валентина Григорівна має чималий управлінський досвід, перед цим очолювала обласний департамент культури, працювала вона також і в бібліотеці Чижевського на посаді заступника директора з основної роботи. Тому, за її словами, повернення до бібліотеки це як повернення до сім’ї, а знань і досвіду, щоб очолити обласну універсальну наукову бібліотеку їй також не бракує.

Оскільки головна книгозбірня області - це комунальний заклад обласного підпорядкування, то й її директор призначається за умовами конкурсу, який Валентина Животовська успішно пройшла, а вже сьогодні у присутності всього колективу було підписано контракт на 5 років між головою обласної ради і власне новим директором бібліотеки.

В свою чергу Олександр Чорноіваненко зазначив, що виклики перед бібліотекою в умовах сьогодення стоять серйозні, але нова директорка представила настільки чітку стратегію розвитку закладу, що майбутні перспективи оцінили усі члени конкурсної комісії. Говорив він також і про фінансування книгозбірні, хоча й чіткі суми не називалися, але запевнив, що належний фінансовий ресурс бібліотека отримуватиме і на втілення окремих проектів і для заохочення своїх працівників.

Звертаючись до колег, Валентина Животовська наголосила: «Один в полі не воїн, і я розумію, що самотужки не зможу реалізувати всі ті пріоритети, які визначила у своїй стратегії, тому сподіваюся на вашу підтримку, що ми як єдина команда зробимо нашу бібліотеку не просто однією із, а найкращою в Україні».

Козакова Ірина,
бібліотекар
ОУНБ ім. Д.І. Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Голова Кіровоградської обласної ради представив колективу ОУНБ ім. Д.І. Чижевського нового директора
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua