ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відкрилася для користувачів


Фон

 

ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відкрилася для користувачів

Сьогодні, 10 червня, ОУНБ ім. Д.І. Чижевського відкрилася для користувачів у карантинному режимі роботи. Щоденні дзвінки в приймальну дирекції з одним-єдиним питанням: “А бібліотека вже працює?” засвідчили, з яким нетерпінням люди чекали на вихід бібліотеки з карантину. Однак, хоч головна книгозбірня області і відкрила свої двері для читачів, проте карантинний режим роботи продовжується. Що це означає: вхід в приміщення лише в масках, дотримання соціальної дистанції, а якщо маєте ознаки гострих респіраторних захворювань, то візит до бібліотеки краще відкласти. При вході обов'язково кожен користувач проходить температурний скринінг і обробку рук. Сьогодні лише за першу годину роботи, до бібліотеки прийшло більше 20 чоловік. Серед них і постійні читачі, які прийшли обміняти книги у відділ абонемента, студенти з обхідними листками, користувачі Інтернет-центру, майстрині, які звикли збиратися у бібліотеці. І кожен із них ретельно дотримувався нових правил обслуговування.

Відкриття бібліотеки привернуло увагу навіть журналістів, так відповідний репортаж готується до виходу в ефір філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України"
"Регіональна дирекція UA: КРОПИВНИЦЬКИЙ"

За новими правилами, повертати книги користувачі мають в одноразовому пакеті, зі вказаним номером читацького квитка. Але поки ще не всі знають про цю вимогу, бібліотекарі самі загортають книги в пакети і підписують номер читацького квитка. Потім ці пакунки відправляються на триденну обсервацію.

Що стосується правил перебування у читальному залі, то допускається однократне перебування тривалістю до 45 хвилин, а в інтернет-центрі до 30 хвилин. Щогодини приміщення провітрюються, а компютери в інтернет-центрі оброблятимуть антисептичними засобами після кожного користувача.

Працюватиме ОУНБ ім. Д.І. Чижевського доки триватиме карантин за таким графіком — щоденно, крім суботи та неділі, з 10.00 до 18.00. Просимо звернути увагу, що обслуговування відвідувачів здійснюватиметься до 17.45.

Козакова Ірина,
бібліотекар
ОУНБ ім. Д.І. Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відкрилася для користувачів
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua