ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відбулося відкриття виставки фотохудожників Ізраїля «Фотопаралелі»


Фон

 

Відбулося відкриття виставки фотохудожників Ізраїля «Фотопаралелі»

14 грудня 2020 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ ім. Д.І. Чижевського відбулося відкриття виставки фотохудожників Ізраїля «Фотопаралелі».

На виставці представлені роботи митців – членів фотоклубу міста Петах Тікви, колишніх наших земляків з різних міст України. Світлини з ювілейної виставки до двадцятиріччя фотоклубу.

Організатори виставки – Кіровоградська обласна організація Національної спілки фотохудожників України.

Назва виставки невипадкова, оскільки більша частина цих робіт зроблена під час подорожей Грузією та Ізраїлем. Які паралелі можна провести між настільки різними країнами? Що може бути між ними спільного? Це - люди: привітні, усміхнені, гостинні, як старші, мудрі, помірковані, так і романтична молодь та галаслива дітвора. Частина експозиції присвячена мальовничим краєвидам обох країн. Неповторні гірські та сільські пейзажі, цікавий тваринний світ, затишні міські парки з водоймами, своєрідна архітектура, загадкові місця-святині. Ці світлини дають унікальну можливість побачити світ поглядом ізраїльських митців та провести власні паралелі.

Роботи виконані в чорно-білій та кольоровій гаммі.

Запрошуємо всіх бажаючих на фотовиставку за адресою : Велика Перспективна, 24 (II поверх).Виставка діятиме до 31 січня 2021 року.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Відбулося відкриття виставки фотохудожників Ізраїля «Фотопаралелі»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.photo.ua