ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Дарунки для бібліотеки


Фон

 

Дарунки для бібліотеки

Дарування книг у бібліотеку — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг у бібліотеку — це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника.

Нещодавно фонд бібліотеки поповнився 20 примірниками «Меценати, просвітителі. Богдан та Варвара Ханенки» Василя Дерезовського.

Книга містить відомості про зародження самого меценатства як дії, короткий дискурс історії добродійників України, починаючи з часів Київської Русі і аж до сьогодення.

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського, а саме відділ краєзнавства, щиро вдячні за книги, отримані в дар бібліотеці від її постійного читача, книголюба, людини з великим світоглядом та жагою до знань – Василя Григоровича, письменника, краєзнавця, члена Кіровоградського літературного об’єднання «Степ», Національної спілки письменників України та Всеукраїнської спілки краєзнавців.

Висловлюємо свою подяку за внесок у формування фонду бібліотеки. Ми високо цінуємо Ваше небайдуже ставлення до культурної спадщини нашого краю та турботу про гармонійний розвиток і змістовне дозвілля кропивничан. Бажаємо високих творчих горизонтів та нових видань!

Така увага до бібліотеки радує, надихає і читачів, і працівників бібліотеки. Адже нові книги - завжди свято для широкого читацького загалу.

Бородавкіна Анна,
бібліотекар відділу соціокультурної діяльності








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Дарунки для бібліотеки
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua