ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Увага! Увага! Всім юним конструкторам та їхнім батькам!


Фон

 

Увага! Увага! Всім юним конструкторам та їхнім батькам!

Увага! Увага! Всім юним конструкторам та їхнім батькам! На прибудинковій території було розгорнуто низку локацій, серед яких і книжкові виставки, фотозони, виставки робіт декоративно-ужиткового мистецтва і майстер-класи.

Креативний майданчик «3D-Lab» оголошує набір в групу робототехніків!

Запрошуємо до нашого гуртка хлопців та дівчат від 8-ми років. Заняття розпочинаються з моменту набору команду. Розклад узгоджуємо колегіально, щоб всі могли безперешкодно долучитись до світу технологій.

До вашої уваги пропонуємо набори Lego Boost та Lego Mindstorm EV3. Учасники гуртка дізнаються багато цікавої та корисної інформації: від історії робототехніки до програмування власноруч складених ботів.

В програму занять входять: знайомство з бібліо-котом Френкі (його ми вже зібрали), всюдиходом MTR-4, гітарою-4000, роботом Верні та ін. Кожен отримає можливість навчитись складати алгоритми дій для робота в мобільному застосунку.

Для більш просунутих приходить на допомогу набір Lego Mindstorm EV3, який дозволяє юному техніку проявити свої здібності в конструюванні більш складних механізмів. Таких як: REPTAR, SPIKER, GRIPPER та EV3RSTORM, TRACKER. Спочатку ми їх збираємо і керуємо ними з мобільного ґаджета, а потім переходимо до програмування алгоритмів в програмному середовищі EV3Programming.

Деталі за телефонами: 0668240386 (Галина) та 0661199531 (Світлана) або ж приходьте до Інтернет-центру ОУНБ ім.Д.І.Чижевського (І поверх).

Поспішайте! Кількість місць обмежена. До зустрічі в інтерактивному просторі!








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Увага! Увага! Всім юним конструкторам та їхнім батькам!
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua