ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Переможниця передноворічного розіграшу в інстаграм отримала свої призи


Фон

 

Переможниця передноворічного розіграшу в інстаграм отримала свої призи

З 11 по 18 грудня, на бібліотечній сторінці в інстаграм, проходив передноворічний розіграш подарунків, серед яких: читацький квиток, термочашка і брендована поліграфічна продукція.

Учасникам розіграшу потрібно було виконати нескладні, але обов’язкові умови – підписатися на сторінку ОУНБ ім. Д.І. Чижевського, вподобати 5 крайніх постів і поділитися в сторіз постом про розіграш. Виконали ці умови 12 осіб, хоч учасників розіграшу було більше. Саме серед цих 12 чоловік ми й обирали переможця за допомогою генератора випадкових чисел. Нею стала Аліна Бойко (@portam_krop), магістрантка Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка, яка вже є користувачкою бібліотеки. Сьогодні дівчина отримала свої призи, і такому виграшу була дуже рада, адже термочашка така доречна у холодну пору року, а свій читацький вона зможе перереєструвати безкоштовно, коли закінчиться термін дії нинішнього.

А від себе хочемо додати – слідкуйте за сторінкою бібліотеки в інстаграм @chizhevsky_krop, беріть участь в розіграшах, які ми обов’язково будемо проводити іще.

Козакова Ірина,
бібліотекар
ОУНБ ім. Д.І. Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Переможниця передноворічного розіграшу в інстаграм отримала свої призи
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua