ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон ОУНБ ім. Д.І. Чижевського презентує ІІ-ий етап просвітницького проєкту «50 самоцвітів»


Фон

 

ОУНБ ім. Д.І. Чижевського презентує ІІ-ий етап просвітницького проєкту «50 самоцвітів»

Сьогодні, 23 вересня, стартують 50-ті «Вересневі самоцвіти». А обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського презентує ІІ-ий етап віртуального просвітницького проєкту «50 самоцвітів», присвячений півстолітньому ювілею Всеукраїнського свята театрального мистецтва.

Другий етап проєкту «50 самоцвітів» - це добірка із півтори сотні публікацій у засобах масової інформації різних років про знакову для Кіровоградщини та всієї України мистецьку подію, які відскановані і вже розміщені на сайті бібліотеки. Запрошуємо усіх до ознайомлення на нашому сайті за посиланням.

Зокрема, це статті, повідомлення, анонси в таких газетах як “Літературна Україна”, “Культура і життя”, “Кіровоградська правда”, “Молодий комунар”, “Народне слово”, “Молодіжне перехрестя”, “Україна - Центр”, “Вечірня газета”. Всі ці статті – це літопис свята театрального мистецтва, джерело інформації про його організаторів і гостей, про видатних діячів культури, які були окрасою “Вересневих самоцвітів”, про виступи на Кіровоградщині кращих професійних та аматорських театральних колективів.

Нагадаємо, що робота над першим етапом віртуального просвітницького проєкту «50 самоцвітів» розпочалася іще влітку поточного року. На першому етапі було створено 66 карток про видатних персоналій не тільки нашого краю, а й України в цілому, які певним чином були по’вязані із «Хутором Надія», писали про це знакове місце для театральної спільноти, або ж самі там побували.

Ознайомитися із проєктом «50 самоцвітів» можна на сайті ОУНБ ім. Д.І. Чижевського за посиланням.

Козакова Ірина,
бібліотекар
ОУНБ ім. Д.І. Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

ОУНБ ім. Д.І. Чижевського презентує ІІ-ий етап просвітницького проєкту «50 самоцвітів»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua