ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Проект Щастя»


Фон

 

«Проект Щастя»

 

Друзі! Поки відсутня можливість прийти до відділу обслуговування користувачів і обрати собі книгу наші бібліотекарі невпинно допомагають Вам і сьогодні пропонуємо крапельку «щастя». Тож давайте спілкуватися онлайн!

 


Гретхен Рубін «Проект Щастя»

Гретхен Рубін сучасна американська письменниця, юристка. Працює у Верховному суді США, авторка біографічних творів про Вінстона Черчіля і Джекі Кеннеді. Несподівано для самої себе стала автором бестселера написавши свій «Проект Щастя».

Одного разу авторка запитала в себе: «Чого я хочу від життя?». У відповідь почула, що хоче бути щасливою, їй не звично було роздумувати над темою щастя, але вона присвятила цьому цілий рік.

«Проект Щастя» – це книга-мотивація, яка об’єднує наукові дослідження, мудрість, і практичний досвід авторки, яка зрозуміла, що маленькі життєві зміни приводять за собою великі. І зробила висновок, що працюючи на собою щодня, можна маленькими кроками наблизитися до втілення власних мрій, отримати впевненість в собі, та врешті, відчути себе по-справжньому щасливим!


 


Тимо Айраксинен «Щастя. Відверте і чітке бачення щастя і того, чому у нас його немає».

Тимо Айраксинен – сучасний письменник з Фінляндії, професор кафедри практичної філософії Гельсинського університету. Центральними темами його робіт є керування життям, щастя і душевний спокій, а також самотність, старість і філософія техніки.

Усі дії та рішення людини можна розцінювати як пошуки щастя. Чи є щастя питанням етики, чи всі доброчесні люди щасливі? Чи щасливе наше суспільство? Підказкою на шляху розв’язання цих проблем стане книжка фінського філософа Тимо Айраксинена з майже однойменною назвою.

Розрахована на широке коло читачів, адже всі ми мріємо про щастя.


 

Русіна Анна,
головний бібліотекар
відділу обслуговування користувачів

 








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

«Проект Щастя»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua