ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Що варто прочитати


Фон

 

Що варто прочитати

 

Наше століття насичене новинками технічного прогресу. І щоб не стояти на місці і розвиватися разом зі світом – пропонуємо поповнити свої знання та прочитати наші книжкові новинки.

Від теорії появи нашої планети до налагодження ефективної роботи інструментами менеджменту і маркетингу. Ось що чекає на Вас сьогодні!

Залишаємось вдома та читаємо книги разом!

 


«Ідеальна машина продажів», Чет Голмс

Чет Голмс – один з найуспішніших американських експертів по підвищенню ефективності бізнесу. Він переконаний, що будь-яка компанія здатна з легкістю подвоїти продажі своїх товарів або послуг всього лише за рік. Це твердження він підтвердив на практиці працюючи в компаніях зі списку Fortune 500 і збільшуючи їх дохід мінімум у два рази. Для цього Чет Голмс пропонує ознайомитися з інструментами менеджменту і маркетингу, які змінять звичний склад мислення, а також навчать, використовуючи практичні інструкції, як створити власну ідеальну машину продажів.

Для налагодження ефективної роботи, вам не доведеться виконувати тисячу невідкладних справ одночасно, а реалізовувати лише дванадцять основних стратегій, постійно повторюючи кожну з них. Тож зосередившись на безпрограшних стратегіях Чета Голмса, описаних в цій книзі, ви розпочнете новий, прогресивніший етап у своєму бізнесі. Працюйте на випередження своїх конкурентів, досконаліше вивчайте попит на ринку товарів та послуг, більше продавайте і управління вашим бізнесом буде приносити вам задоволення та гарні прибутки.


 

Олейніченко Ю. В.,
бібліотекар відділу документів з
економічних, технічних та природничих наук

 


«Історія Землі. Від зіркового пилу до живої планети», Роберт М. Гейзен

Від моменту свого зародження і до наших днів планета Земля пережила велику кількість малих і великих в космічних масштабах подій. Поява нашої планети, її поступовий розвиток це цілий ланцюг несподіваних випадків та щасливих збігів, що створили умови для виникнення життя і людства. Незліченна кількість катастроф і перетворень відбулися у минулому і скільки ж відбувається зараз, але відбувається повільно і не помітно з точки зору людського короткого життя. Кожного року у науці відбуваються нові відкриття, вчені знаходять докази різних теорій, з’являються нові гіпотези, які ще потребують підтвердження. Автор книги Роберт Гейзен зібрав і систематизував всі основні факти гіпотези і теорії появи нашої планети та зародження життя на ній. Він описав процес еволюції з точки зору різних наук: фізики, хімії, геології, мінералогії та біології. Спираючись на найновіші досягнення науки, Роберт Гейзен зазирає у майбутнє, розповідаючи про ймовірні шляхи подальшого розвитку і перетворення Землі та Сонячної системи.

Оновіть знання отримані ще в школі, прочитавши книгу «Історія Землі. Від зіркового пилу до живої планети». Разом з автором помандруйте в часи формування континентів і появи перших форм життя.


 

Олейніченко Ю. В.,
бібліотекар відділу документів з
економічних, технічних та природничих наук

 








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Що варто прочитати
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua