ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Запрошуємо на презентацію книги Бориса Шевченка „Велика Виска та її околиці. Історія від найдавніших часів до сучасності”


Фон

 

Запрошуємо на презентацію книги Бориса Шевченка
„Велика Виска та її околиці. Історія від найдавніших часів до сучасності”

27 лютого 2020 року о 14.00 в рамках Краєзнавчих студій відбудеться презентація книги Бориса Шевченка «Велика Виска та її околиці. Історія від найдавніших часів до сучасності».

Книга є узагальнюючим науково-документальним дослідженням з історії Великої Виски від найдавніших часів до сучасності. У виданні йдеться про виникнення села, його військову, політичну, соціальну, економічну історію, розвиток освіти, культури, медицини, церковно-релігійного життя. Окрім інформації про минуле Великої Виски читачі дізнаються деякі відомості з історії розташованих неподалік неї населених пунктів – Мар’янівки, Плетеного Ташлика, Малої Виски, Овсяниківки, Володимирівки, Олексіївки, Олено-Косогорівки та інших.

Видання розраховане на істориків, краєзнавців та усіх, хто цікавиться локальною історією центральноукраїнського регіону.

Запрошуємо всіх бажаючих на засідання Краєзнавчих студій.

Захід відбудеться у відділі краєзнавства (ІІІ поверх) обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

У мистецькому клубі «Знай наших» розповідали про художників кіно
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua