ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Маргарита Січкар подарувала бібліотеці ім. Д.І. Чижевського дві власні книги


Фон

 

Маргарита Січкар подарувала бібліотеці ім. Д.І. Чижевського дві власні книги

Головне багатство бібліотеки – це книги. Бібліотека без нових цікавих книг та читачів – просто сховище. Передати книгу в дар бібліотеці – значить подарувати справжнє задоволення багатьом читачам. Традиції меценатства і дарування книжок бібліотеці існували століттями і тривають в наші дні.

Шановні наші читачі, маємо для вас чудову новину. Чарівна і неймовірна жінка, а також бізнес-гуру, письменниця і соціальний підприємець Маргарита Січкар подарувала бібліотеці ім. Д.І. Чижевського дві власні книги: «5 секретів щасливого життя» та «Чувства Риты, вдох и выдох».

Маргарита Січкар – успішний ресторатор, головний ідеолог коворкінгу "Щастя HUB", засновник Школи щасливого життя, телеведуча і громадський діяч, автор і ініціатор багатьох благодійних проєктів, а ще вона пише книги. У 2007 році Маргарита видала свою першу книгу "Щоденник ресторатора". Через два роки вийшла її друга книга під назвою "Життя без паніки або 25 способів жити з користю для себе". Третя книга бізнес-леді вийшла років через 10, і отримала назву "Щоденник успішної жінки". Потім з’явилися «5 секретів щасливого життя» та «Чувства Риты, вдох и выдох».

Як власниця кількох успішних ресторанів, пані Маргарита розповідає про те, як будувати прибутковий бізнес. Як чуйна і мудра жінка – про те, як вибудовувати власне щастя незважаючи ні на що. Книги Маргарити Січкар змушують задуматися над головними питаннями - як я живу? чого я хочу? що я відчуваю? - і повірити, що щастя і любов завжди поруч.

Авторка пропонує чіткі, зрозумілі і прості правила, яких сама дотримується в своєму житті і професійній діяльності. А ще в її книгах багато порожніх сторінок які читач має заповнити особисто.

Книга – найкращий у світі порадник! Багатьом з нас це відомо з дитинства. Книга – один з наймудріших і дорогоцінних подарунків, який ми можемо піднести своїм близьким і друзям.

Від імені співробітників обласної універсальної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського і від читачів дякуємо пані Маргариті за цей щедрий дар для нашої бібліотеки.

Марина Григор’єва,
головний бібліотекар
інформаційно-туристичного центру
відділу краєзнавства








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Маргарита Січкар подарувала бібліотеці ім. Д.І. Чижевського дві власні книги
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua