ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Ми у соціальних мережах


Фон

 

Ми у соціальних мережах

 

Основними завданнями бібліотеки як соціокультурної структури, незалежно від часів і суспільних устроїв, є зібрання, упорядкування, зберігання знань та інформації на всіх носіях і з усіх каналів інформації та обслуговування наявними в бібліотеці джерелами усіх бажаючих.

Сучасні читачі комп’ютерно грамотні, оснащені мобільними приладами. Вони хочуть брати багато і на відстані. А отже, ми спостерігаємо тенденції зростаючого дистанційного сервісу. На це слід націлитися всім співробітникам бібліотеки. Дистанційне обслуговування стає визначальною рисою. Тут криється майбутнє.

На сьогодні ОУНБ ім. Д.Чижевського дедалі більше нарощує свою присутність в інтерактивному медіа-середовищі, а саме в соціальних медіа. У процесі вдосконалення бібліотечного обслуговування ми використовуємо сайт та різні соціальні мережі а саме:

Використання новітніх технологій допомагає у створенні іміджу й рекламуванні бібліотечних послуг. Саме соціальні мережі є найоптимальнішим засобом для інтерактивної комунікації бібліотеки і користувача у сучасних реаліях сьогодення. Вони сприяють динамічному розвитку взаємодії в суспільстві, а також допомагають виконувати бібліотекарям професійні обов’язки.

Наша книгозбірня прагне бути саме інформаційним центром, аби кожен житель не витрачав час, щоб знайти потрібні відомості, а знав, що саме тут він за мінімальний проміжок часу дістане максимально повну інформацію.

Новітні медіа все активніше привласнюють функцію створення культурного середовища соціуму. Тенденції призводять до певного перерозподілу ролей користувачів у медіапросторі. Інтерактивність новітніх медіа надає останнім не лише безмежні можливості вибору змісту контенту, а й змогу бути творцем інформаційних продуктів.

Анна Бородавкіна,
бібліотекар відділу
соціокультурної діяльності








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Ми у соціальних мережах
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua