ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Увага, розпочинається фотоконкурс «Світ, який ми захищаємо»


Фон

 

Увага, розпочинається фотоконкурс «Світ, який ми захищаємо»

Команда «Арт блокпост» (громадська організація «Мобільна волонтерська група» та комунальний заклад «Обласна універсальна наукової бібліотека ім. Д. І. Чижевського») у партнерстві з комунальним закладом «Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам АТО та ВПО» оголошує проведення фотоконкурсу для ветеранів/ветеранок АТО/ООС «Світ, який ми захищаємо». Впродовж 11 травня - 1 липня 2020 року ми чекаємо від Вас, любі наші захисники та захисниці, Ваші авторські фотороботи.

Фотографії приймають за електронною адресою: art@library.kr.ua з позначкою «На конкурс». У житті «до карантину», щосуботи «Арт блокпост» збирав на творчі майстер-класи ветеранів/ветеранок російсько-української війни. Кожне з занять мало своє продовження в житті наших учасників – хтось і надалі малює та досяг уже того рівня, що продав свої перші власні картини, хтось почав шити, і противірусні маски не стали винятком, хтось зв`язав свою першу іграшку і подарував племіннику на день народження.

Історія кожного майстер-класу унікальна, як і творчий шлях наших учасників. Одного разу темою зустрічі-творчих посиденьок стала «Художня фотографія». Жваве обговорення законів композиції, стилістичних жанрів лише довели, що творча людина творча у всьому :)

Докладніша інформація в Положенні про фотоконкурс за посиланням:https://www.facebook.com/107005150687359/posts/262594858461720/

Фото: Andriy Dubchak








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Увага, розпочинається фотоконкурс «Світ, який ми захищаємо»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua