ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Бібліотекарка ОУНБ ім. Д.І. Чижевського – одна із переможниць проєкту Посольства Німеччини в Україні


Фон

 

Бібліотекарка ОУНБ ім. Д.І. Чижевського – одна із переможниць проєкту Посольства Німеччини в Україні

З 3-го по 23-тє жовтня в рамках Тижнів Німеччини в Україні у фейсбуці проходив проєкт Віртуально разом Посольства Німеччини в Україні . Долучилися до проєкту 3 книгозбірні області - Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка, Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Шевченка. Загалом в проєкті брали участь майже 20 міст зі всієї України.

В рамках цього проєкту, завдяки сучасним технологіям учасники мали змогу сфотографуватися із Послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен. Для цього потрібен був лише смартфон зі встановленою програмою , за допомогою якої треба було відсканувати код на спеціальних наліпках, що й були розміщені в бібліотеках, а далі з’являлося голографічне зображення Анки Фельдгузен . Понад 200 учасників із Кропивницького зробили свої фото з послом і виклали їх на сторінці групи Віртуально разом у фейсбуці.

Завершився проєкт розіграшем подарунків, який особисто провела Посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен. Серед переможців – бібліотекарка ОУНБ ім. Д.І. Чижевського Людмила Сидорова.

Сьогодні, 23 жовтня, вона отримала свій пам’ятний приз.

- Я була шокована, коли дізналася про свій виграш, довго не могла повірити і думала, що це жарт, - ділиться своїми враженнями Людмила Сидорова. Вона розповідає, що навіть кілька разів передивлялася запис розіграшу і на роботі, і вже дома із чоловіком і не втомлюється дякувати Посольству Німеччини в Україні за такий проєкт, можливість участі в ньому і за корисні подарунки.

Козакова Ірина,
бібліотекарка
ОУНБ ім. Д.І. Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Бібліотекарка ОУНБ ім. Д.І. Чижевського – одна із переможниць проєкту Посольства Німеччини в Україні
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua