ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон В бібліотеці ім. Д.І.Чижевського проходить кінопоказ стрічок відібраних до участі у фестивалі «Тиждень австрійського кіно»


Фон

 

В бібліотеці ім. Д.І.Чижевського проходить кінопоказ стрічок відібраних до участі у фестивалі «Тиждень австрійського кіно»

 

Фестиваль "Тиждень австрійського кіно" проводять в Україні Австрійський культурний форум (https://www.facebook.com/oesterreichisches.kulturforum.kiew/) та компанія «Артхаус Трафік» (https://www.facebook.com/ArthouseTraffic/).

Цей фестиваль збирає найяскравіші й резонансні кінокартини, здебільшого короткометражки.

Вчора, 4 листопада, відбувся показ програми короткого метра ARS ELECTRONICA.

Це колекція короткометражок, що представляє собою анімаційні стрічки, відеоарт, найкращі документальні та ігрові фільми австрійського фестивалю Ars Electronica 2019 в Лінці, який вже 9-й рік є партнером Тижня австрійського кіно в Україні. Зокрема, це фільми «Кислотний дощ» (Польща), «Сім експериментів у процедурній анімації» (США), «Слони будуть задоволені» (Франція), «Powder – New Tribe» (Японія), «Звивиста річка» (Німеччина), «Ритм міста» (Південна Корея), «Подвійне життя» (Нідерланди), «Машина Сеула» (Велика Британія, Австралія), «tx-reverse» (Австрія), «Пульс» (Франція), «Інфлюенсери» (Німеччина, Нідерланди).

Сеанси проходять в актовому залі ОУНБ ім. Д.І. Чижевського, щосереди о 17.00, із дотриманням усіх карантинних вимог за попередньою реєстрацією бажаючих.

Наступні кінопокази відбудуться:

11.11.2020 р. – Як я навчився бути дитиною;

18.11.2020 р. – За лаштунками Віденської опери.

Довідки за телефоном: Світлана Анатоліївна (099)6553309, Тетяна Борисівна (095)3889856.

Козакова Ірина,
бібліотекарка
ОУНБ ім. Д.І. Чижевського








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

В бібліотеці ім. Д.І.Чижевського проходить кінопоказ стрічок відібраних до участі у фестивалі «Тиждень австрійського кіно»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua