ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіноромантика Петра Тодоровського. Бібліографічний покажчик


Фон

 

Кіноромантика Петра Тодоровського. Бібліографічний покажчик

Шановні користувачі! Пропонуємо вашій увазі бібліографічний покажчик присвячений нашому земляку, уродженцю міста Бобринця Кіровоградської області - відомому кінорежисеру, оператору, кіносценаристу, композитору, актору Петру Юхимовичу Тодоровському.

Він був режисер з притаманною йому неповторною індивідуальністю, з умінням знімати справжнє, добре кіно для глядача. Картини Петра Юхимовича неодноразово були відзначені престижними преміями, зібрали чимало схвальних відгуків від кінокритиків та колег по професійному цеху.

Видання містить джерела публікацій книг та періодичних видань українською та російською мовами з фондів обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського, що надруковані у всеукраїнській та місцевій пресі, а також електронні ресурси. Інформація про видання подається мовою публікації, зберігаються орфографічні норми оригіналу.

Бібліографію в покажчику згруповано у п’яти розділах. Матеріали впорядковано за алфавітом прізвищ авторів і назв публікацій. Довідковий апарат видання складається із статті упорядників та іменного покажчика. В іменному покажчику відображені прізвища авторів, співавторів, упорядників публікацій про П. Ю. Тодоровського.

У додатках вміщено фільмографію Петра Тодоровського та фотоархів.

Електронну версію покажчика розміщено на вебсайті Кіровоградської ОУНБ ім. Д. І. Чижевського за адресою: http://library.kr.ua/bibliograph/todor.html.

Покажчик розрахований на широкий загал громадської спільноти, що цікавиться життям і кінематографічною творчістю П. Ю. Тодоровського – людини безмежної чарівливості і таланту, цілком і повністю відданої творенню його Величності Кіно.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Кіноромантика Петра Тодоровського. Бібліографічний покажчик
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua