ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Проєкт «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги» – це якісно нові бібліотечні послуги


Фон

 

Проєкт «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги» – це якісно нові бібліотечні послуги

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського стала учасницею «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги». Проєкт реалізується ВГО Українська бібліотечна асоціація https://ula.org.ua/ за підтримки Європейського Союзу за програмою House of Europe https://houseofeurope.org.ua та триватиме з березня по грудень 2020 р.

Партнери проєкту: публічні бібліотеки м. Орхус (Данія) та Білоруська бібліотечна асоціація.

Основна мета проєкту – навчити бібліотекарів створювати інноваційні послуги в своїх бібліотеках з використанням спеціальної методології «Дизайн-мислення для бібліотек», що була розроблена Публічною бібліотекою м. Чикаго (США) та Публічними бібліотеками м. Орхуса (Данія) за підтримки Фонду Білла та Мелінди Гейтс.

На конкурс надійшло 103 заявки з усіх областей України. Технічний відбір пройшли та були розглянуті незалежним експертним журі 75 заявок. У результаті було відібрано 26 українських і 6 білоруських бібліотек. Співробітники бібліотек-переможців пройдуть двотижневе навчання за участю данських та українських тренерів, а також розроблять і впровадять нову бібліотечну інноваційну послугу для розвитку креативних індустрій.

Презентація проєкту відбудеться у вересні 2020 р. на ХІ Львівському міжнародному бібліотечному форумі.

Світлана Ушакова,
завідувачка відділу мистецтв








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Проєкт «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги» – це якісно нові бібліотечні послуги
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua