ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Урбаністичні пейзажі суcпільного проживання”: виставка сучасних художників, фотографів, майстрів


Фон

 

“Урбаністичні пейзажі суcпільного проживання”: виставка сучасних художників, фотографів, майстрів

14 вересня 2020 року о 15.00 в ОУНБ ім. Д.І. Чижевського відбудеться презентація ековиставки “Урбаністичні пейзажі суСпільного проживання”. Це спільний проєкт відділу мистецтв, Орхуського центру екологічної інформації та екоактивістів міста.

Експозицію складають роботи художниць Наталії Корнілової та Ольги Краснопольської, фотографа Юрія Лебедєва, майстрів Ірини Кудревич та Євгена Василевського.

Це рефлексії митців на навколишній світ, на те, що заважає нам жити в гармонії з природою: смітники, безхатченки, наркомани, алкоголіки, безпритульні тварини, огріхи роботи міського транспорту та комунальних служб.

Представлені роботи, які є свідченням небайдужого ставлення до проблем навколишнього середовища.

Бібліотека розробила і пропонує нові послуги: інтерактивні екскурсії, експрес-опитування, провокаційні діалоги, метою яких є виховання усвідомленого ставлення до спільного простору проживання.

Виставка розрахована на учнівську та студентську молодь.

Усіх бажаючих запрошуємо ознайомитися з виставкою “Урбаністичні пейзажі суСпільного проживання”, яка працюватиме до квітня 2021 р. за адресою: вул. Велика Перспективна, 24, відділ мистецтв. Вхід - вільний.








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

“Урбаністичні пейзажі суcпільного проживання”: виставка сучасних художників, фотографів, майстрів
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua