ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Карантин нам не завада


Фон

 

Карантин нам не завада

 

Спілкуватися можна в різний спосіб. А останнім часом актуальне саме віртуальне комунікування. Обмеження взаємозв’язку з відвідувачами в реальному житті не будемо вважати перешкодою, а навпаки, допоможемо читачам освоїти нові форми інформації. Працівники Інтернет Центру пропонують різні види онлайн підтримки зв’язку з користувачами. Один з них - онлайн-вікторини.

1. Комуналка онлайн.

Якщо втомилися щомісяця ходити до банку та вистоювати в довгих чергах, щоб сплатити комунальні послуги? Боїтеся не встигнути з оплатою і вам нарахують пеню? Ми нагадуємо, що до ваших послуг є безпечні та зручні дистанційні рішення для оплати, особливо це важливо під час карантину. Вікторина «Оплата комунальних послуг онлайн» допоможе перевірити ваші знання та зрозуміти чи навчилися ви користуватися онлайн послугами, зокрема платіжними сервісами.

https://forms.gle/rBBg9dZaEbX1RBWf7

2. Медіаграмотність

Майже щодня ми читаємо статті та переглядаємо фото в Інтернеті, друкованих засобах масової інформації, проглядаємо відеосюжети на різних каналах, публікації у соціальних мережах, слухаємо радіо. Інформація надходить до нас з різних джерел та у різних форматах. А чи можемо ми сьогодні довіряти всім новинам у ЗМІ та дописам у соцмережах, чи навчилися відрізняти правду від фальсифікації? Довіряй, але перевіряй. Запропонована вікторина "А ви вмієте розпізнавати фейкові новини?", відповіді на питання якої допоможуть розібратися: чи правильно ви аналізуєте отриману інформацію.

https://forms.gle/ScQEPv8aiKPxYq7U7

Світлана Волкова
провідний бібліотекар
Інтернет Центру








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Карантин нам не завада
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.kr.ua