ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Вебінар «Національно-патріотичне виховання користувачів: з досвіду роботи відділів ОУНБ ім. Д.І.Чижевського»


Фон

 

Вебінар «Національно-патріотичне виховання користувачів: з досвіду роботи відділів ОУНБ ім. Д.І.Чижевського»

24 листопада 2020 року для працівників бібліотек області відбувся вебінар: «Національно-патріотичне виховання користувачів: з досвіду роботи відділів ОУНБ ім. Д.І.Чижевського».

Патріотизм поєднує в собі любов до України, до свого народу, гордість за її минуле і сьогодення. Складний процес формування національно-патріотичної свідомості здійснюється за допомогою різноманітних форм роботи. Рєзнік Ірина, завідувач відділу обслуговування, відзначила, що пріоритетну роль тут повинні відігравати активні форми: дискусії, інтелектуальні ігри, зустрічі, круглі столи, турніри, акції та ін., що стимулюють творчість, ініціативу, самостійне та критичне мислення.

Бібліотекарі відділу абонемента Стрєльнікова Марина та Позняк Людмила презентували заходи з відзначення календарно-обрядових свят українського народу, з нагоди дня народження Тараса Шевченка, майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва, етнофотосесії до Всесвітнього дня вишиванки, презентації книжкових виставок з нагоди Дня Українського козацтва та до Дня української писемності та мови тощо.

До вебінару долучились 78 працівників бібліотек області.

Любов Циганкова,
завідувачка науково-методичного відділу








Фон


Фон

Фон


Фон

[ HOME ]

Вебінар «Національно-патріотичне виховання користувачів: з досвіду роботи відділів ОУНБ ім. Д.І.Чижевського»
Фон Фон © ОУНБ Кропивницький 2020 Webmaster: webmaster@library.webi.ua