[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata

[ HOME ]
Фон ЮВІЛЕЙ 50 !!!

Фон


Вітання ювіляру!
29 липня 2009 року
Любов Олексіївні Циганковій
виповнилось 50!

Циганкова Любов Олексіївна

БІБЛІОТЕКА І ЖИТТЯ - ПОРЯД

29 липня нашій колезі, завідуючій відділом науково-методичної роботи і соціологічних досліджень обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського Циганковій Любові Олексіївні виповнюється п”ятдесят років.

Народилась Любов Олексіївна 29 липня 1959 року на Донеччині в сім”ї службовців.

Росла, як усі, особливий клопіт батькам не завдавала. Добре вчилась і успішно закінчила школу. Дуже любила читати. А коли настав час вибирати професію, твердо вирішила стати бібліотекарем і поступила в Харківський бібліотечний інститут.

Закінчила з червоним дипломом інститут в 1980 році. Її, як молодого спеціаліста направили в Кіровоградську обласну наукову бібліотеку. Радісно зустріли Любу в нашому колективі. На неї – красиву, повну енергії і творчих задумів жінку, покладали великі надії.

І так, з 1980 р. Циганкову Л.О. було зараховано на посаду головного бібліотекаря науково-методичного відділу.

Вона займалась координацією роботи бібліотек всіх систем і відомств області. Тоді в науково-методичному відділі бібліотеки працювали кваліфіковані досвідчені спеціалісти, які з радістю ділилися досвідом із старанною, працьовитою молодою колегою. Люба багато чому навчилась у них.

Уже тоді вона багато робила для розвитку бібліотечної справи в області.

Дирекція бібліотеки помітила її відданість справі, небайдужість до її проблем і з 1994 року Любов Циганкова очолила відділ науково-методичної роботи і соціологічних досліджень.

Зараз вона - одна з найбільш досвідчених фахівців бібліотечної галузі з багаторічним досвідом роботи.

Перебуваючи на своїй посаді вона багато зробила для підвищення статусу професії, комплектування і збереження книжкових фондів, зміцнення бібліотечної мережі, впровадження нових інформаційних технологій в роботу бібліотек області.

Мабуть, немає такої бібліотеки в області, про діяльність якої б не знала Любов Олексіївна, в якій би вона не побувала особисто.

Тому вона добре знає сучасні потреби і проблеми бібліотек області, обізнана з технологією та основними процесами роботи бібліотек усіх рівнів.

До неї часто звертаються спеціалісти бібліотечної справи за порадами, новими цікавими ідеями, професійними консультаціями.

У нелегкі часи, які ми зараз переживаємо, вона намагається підтримати працівників бібліотек, вселити в них оптимізм, віру в краще майбутнє.

Любов Олексіївна постійно бере участь в реалізації проектів, спрямованих на удосконалення роботи бібліотек.

За сумлінну працю вона не раз отримувала подяки від місцевих органів влади та Міністерства культури і мистецтв України, нагороджувалась грамотами.

Усю свою трудову діяльність вона є прикладом відданості своїй справі, відданості своїй бібліотеці, в якій працює вже близько 30 років.

Водночас - це чесна, скромна і порядна жінка, любляча і турботлива мама, що виховала і дала путівку в життя доньці Валентині і сину Андрію, добра господиня – на все в неї вистачає сил.

Всі віхи її особистого життя тісно пов”язані з бібліотекою, з працюючими поряд колегами.

До свого ювілею Любов Олексіївна отримала безцінний подарунок від доньки – онука Олександра.

Ми радіємо разом з нею і бажаємо в цей ювілейний день життєвого благополуччя, родинного затишку, творчих звершень, нових досягнень і особистого щастя!

З повагою і любов”ю
колектив бібліотеки

[ HOME ]

ЮВІЛЕЙ 50 !!!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2009 Webmaster: webmaster@library.kr.ua