[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Акція


Фон


УВАГА!!! АКЦІЯ!!!

Літо в бібліотеці! Тільки до 1 вересня!

„Прайм-тайм-середа” – безплатний запис до бібліотеки по середах.

Шановні користувачі! Протягом літа ми підготували для вас багато цікавих пропозицій.

По-перше, всім-всім оголошуємо акцію: „Прайм-тайм-середа”, або „Середа – до бібліотеки гайда”!

Це означає, що кожен громадянин, який завітає до бібліотеки щосереди до 1 вересня, матиме змогу безкоштовно записатися і стати нашим користувачем.

До того ж, відвідуючи бібліотеку в липні – серпні, ви гарантовано отримаєте максимум уваги. Без поспіху і зважено ви зможете навчитися працювати з електронними базами даних, знаходити потрібну інформацію як у нашому майже 800-тисячному фонді чи опанувати пошук у всесвітній мережі Інтернет.

Якщо маєте ноутбук, нетбук чи кишеньковий компютер – до ваших послуг безкоштовний вай-фай. У кожному читальному залі працюють цікаві книжкові виставки, відкриті перегляди літератури, виставки картин та художніх робіт. У відділі мистецтв ви зможете замовити перегляд фільму або взяти додому відеокасету. У відділі міського абонемента можете взяти диски чи книги, які згідно зі шкільним програмним списком ви повинні прочитати за літо.

Також запрошуємо до співпраці заклади освіти, інтернати, табори відпочинку та інші установи, які мають потребу в списках навчальної літератури. Ми маємо списки сучасних видань з педагогіки, психології, мистецтв, виробничої літератури тощо. За бажанням – можемо підготувати список на замовлення чи провести групове інформаційне обслуговування громадян за заданою темою.

Літо швидкоплинне. Тож не зволікайте - поспішайте мерщій до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського. На вас чекають мудрі бібліотекарі, які завжди допоможуть зорієнтуватися в морі розмаїття інформації.


Фон


Фон

[ HOME ]

Акція
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2009 Webmaster: webmaster@library.kr.ua