[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Архітектура і дизайн»


Фон


Кращі роботи українських та закордонних архітекторів
13-го фестивалю «Архітектура і дизайн»
до Всесвітнього дня архітектора
будуть експонуватися в бібліотеці ім. Д.І.Чижевського


25 червня о 14.00 в бібліотеці ім. Д.І.Чижевського о 14.00 у холі І поверху відбулися святкові урочистості до Всесвітнього дня архітектора. Гостей привітала директор бібліотеки Олена Миколаївна Гаращенко та відмітила виставку як цікаву та потужну за своєю значимістю.

Кіровоградським відділенням національної спілки архітекторів України, користувачам бібліотеки було запропоновано переглянути виставки робіт кращих українських та зарубіжних архітекторів.

Експозицію виставки склали проекти, що були представлені у лютому 2013 року у м. Києві на 13 фестивалі «Архітектура і дизайн» та отримали премії Національного союзу архітекторів України. Серед номінацій Премії НСАУ 2013 – містобудування; будівля, комплекси та споруди; багатоповерхові житлові будинки; малоповерхові житлові будинки, подано проекти реконструкції ботанічного саду ім. О.Фоміна та будівництва ТРЦ «Океан-Плаза» (Київ), що їх було реалізовано в минулому році. Переможці премії конкурсу «Премія НСАУ» - кращий реалізований інтер’єр року «ІНТЕР’YEAR 2012».

Гармонійно до складу експозиції увійшли дипломні роботи студентів ІІІ курсу Кіровоградського будівельного технікуму «Архітектурне відділення» – проекти багатоповерхових житлових будинків, проекти групи житлових будинків в складі мікрорайонів, архітектурне проектування та внутрішній інтер’єр і макети споруд, тощо. Викладач Людмила Вікторівна Харламова була горда тим, що роботи її студентів вже досягли такого рівня, аби стояти поряд з проектами маститих архітекторів України.

У Кіровоградських архітекторів Національної спілки НСАУ стало доброю традицією проводити цей день у стінах бібліотеки ім. Д.І.Чижевського, де культурна спільнота міста може ознайомитися з роботами протягом літа.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

«Архітектура і дизайн»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua