[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон До армії під “зеленими вітрилами”


Фон

 

До армії під “зеленими вітрилами”

 

Цієї суботи в Ковалівському парку Кіровоградською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д. І. Чижевського для дітей організовано акцію “Листи вдячності для української армії”. Захід відбувся в рамках літнього читального залу “Бібліотека під зеленими вітрилами”, мета якої – підбадьорити військовослужбовців, які знаходяться в зоні антитерористичної операції.

Діти не приховують, наскільки “в курсі” ситуації в країні, наскільки шкода українських вояків. Тому для військових адресовували самі теплі слова підтримки та малювали оптимістичні малюнки. Яскравими фарбами вони намагалися створити позитивний настрій учасникам “гарячих точок”, нагадати їм, що життя обов'язково перестане бути лячним і сірим, а картинка сьогодення обов'язково зміниться яскравою: для цього малювали сонечка, серця, українські прапори, живописні краєвиди, притаманні тільки нашій державі. А ще старанно виводили лозунги :“Ні війні”, “Ми – за мир”, “Я люблю Україну”, “Слава Україні”, “Удачі на службі” тощо. Відрадно, що ніхто не малював війну, діти хочуть МИРУ.


Щирість дитячих сердець та тепло їх долоньок відчувається в кожному листі, ось деякі рядочки з них: пише Олександра, 12 років“Шановні солдати, ми дуже вдячні вам за те, що ви захищаєте наші кордони! Ми віримо, що ви переможете ворога, і в Україні знову запанує мир та спокій. Сили, наснаги і сміливості! Ми вас любимо!”. А ось із листа Богдана, 12 років “Я бажаю вам перемогти у цій проклятій війні й повернулися додому! Здоровими і живими! На вас вдома чекають рідні! Ми хочемо, щоб ви перемогли!


Всі листи ми відправимо разом із гуманітарною допомогою військовослужбовцям зони АТО. І дуже віримо, що комусь вони неодмінно додадуть сил та оптимізму а, можливо, комусь врятують життя, адже сповнені любов’ю та турботою, гордістю та вдячністю з єдиним проханням: «Поверніться додому живими!».

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

До армії під “зеленими вітрилами”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua