[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Майстер-класи відділу мистецтв на липень


Фон

Майстер-класи відділу мистецтв на липень

 

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до низки майстер-класів, що відбудуться у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д.Чижевського протягом липня.

11 липня о 14.00 Ірина Зантарія проведе майстер-клас “Графічна експресія” у техніці коллаж. Коллаж — це прийом в образотворчому мистецтві, коли ціле створюється з фрагментарного. Фрагментами можуть бути фотографії, глянцеві журнали, різнокольоровий папір різних фактур, тканина, фольга, рослини та фарби.

Бажаючим взяти участь у занятті просимо з собою мати клаптик мішковини (10х15), щільний білий папір А-4, фарби “гуаш”, фломастери та ножиці.

16 липня о 16.00 Ольга Коломієць – майстер з живопису, вишивки, художник-модельєр – з усіма бажаючими буде виготовляти «Кутасики» (маленькі кульки з ниток). З собою мати картон, циркуль, ножиці, вовняні нитки будь-якого кольору.

27 липня о 10.00 Наталія Федорова – майстер з декоративного розпису, запрошує зробити «Городецьку пташку». Для цього потрібні папір А-4 жовтогарячого кольору, фарба «гуаш», пензлики, палітра, простий олівець та гумка.

Чекаємо саме Вас!


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Майстер-класи відділу мистецтв на липень
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua