[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Контейнер-переможець до ваших послуг!


Фон

 

Контейнер-переможець до ваших послуг!

 

 

Минулого тижня завершився конкурс на кращий діючий контейнер для батарейок, оголошений у Кіровоградській області Принт-центром «Офіс-майстер» за підтримки сайту "Тусовка".

Організатори проекту у різний спосіб намагаються привернути увагу до проблеми утилізації відпрацьованих елементів живлення. Так, у вересні в бібліотеці Д.Чижевського в Орхурському інформаційно-тренінговому центрі при відділі документів із економічних, технічних та природничих наук відбулася презентація акції по збору батарейок. В Україні є завод для їх утилізації, але збір таких елементів живлення проводиться не централізовано. З цієї причини величезна кількість таких відходів забруднює навколишнє середовище. За рахунок громадських ініціатив відбувається поступовий прогрес у вирішенні цих питань. Так, акція «Здай батарейку – врятуй крота» на сьогодні перетворилася в масштабний проект.

В рамках проектної ініціативи у Кіровограді було створено 26 пунктів збору елементів живлення, а завдяки оголошеному конкурсу було відкрито нові пункти.

Звісно, дуже приємно стояти в лавах переможців і ми раді, що Орхуський інформаційно-тренінговий центр ОУНБ ім. Д.Чижевського переміг у конкурсі на кращий контейнер для збору батарейок. Дякуємо організаторам за приз та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Запрошуємо кіровоградців та гостей міста залишати використані батарейки в найкращому в області контейнері!

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Контейнер-переможець до ваших послуг!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua