[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація книг


Фон

Презентація книг Василя Базіва
у головній бібліотеці області


Увага! 2 квітня о 15:00 у відділі читальних залів обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д. Чижевського письменник Василь Базів презентує дві книги та відпустить їх в Єлисаветградський книговир.

Василь Базів – знаний в Україні політик, дипломат, вчений та письменник. Має найвищий дипломатичний ранг Надзвичайного і Повноважного посла. Професор глобалістики Міжнародного університету «Україна». Книги цього автора, зокрема підручник з політології, є у фондах ОУНБ.

Нещодавно за його авторства вийшли друком два романи «Хрест» та «Кінець світу». Саме їх письменник презентуватиме у головній бібліотеці області та відпустить у «Єлисаветградський книговир». Роман „Хрест” визнано видатним явищем світової літератури і вершинним досягненням української романістики. Тоді як роман „Кінець світу” – фундаментальний інтелектуальний триллер-виклик, якого досі не було в Україні.

Отож, запрошуємо на презентацію книг у понеділок, 2 квітня о 15:00 у читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського. Запрошуємо усіх бажаючих. На зустрічі, як завжди за традицією Єлисаветградського книговиру, можна обміняти свою книгу на книгу Василя Базіва.

Вхід – вільний.

Наша адреса: вул. Велика Перспективна, 24.



Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація книг
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua