[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Буккросинг в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського або мої книги - мандрівники


Фон

 

Буккросинг в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського або мої книги - мандрівники

 

Друзі, ось майже 3 роки, як в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського відбулося урочисте відкриття полиці Єлисаветградського буккросингу. Нагадаємо буккросинг – це своєрідний «обмін» літературою між незнайомими людьми (книга, що «біжить» від одного до іншого). Цей рух є надзвичайно популярним у світі, тому бібліотека просто не змогла залишитись осторонь, тому що перш за все, наша основна мета розвиток читання та читатських інтересів у громадськості. І як показує час, він набирає потужних обертів, оскільки несе в собі щось нове, цікаве та корисне .

За цей час у нас дійсно з’явилося постійне коло читачів, які приносять по декілька книг одразу. Люди різних вікових категорій обмінюють свої книги на ті, які знаходяться на полицях вільного доступу. Тут можна знайти собі літературу на будь-який смак: і класику, і фантастику, і історичну, і про кохання. Це ніби німа розмова з власником книги, адже читаючи, ніби потрапляєш в інший світ - фантазії, сміху, добра чи зла. Часом книги відкривають нам те, про що ми не знаємо, або навіть не здогадуємось. Завдяки книгам ми розуміє, чого нам не вистачає, чого варто домагатися, а що потрібно кинути назавжди. Не бійся відпустити щось власне, натомість можна отримати щось цікавіше, а можливо й познайомитись з новими друзями.

Отже, якщо ти фанат читання, і в тебе з часом назбиралось багато прочитаної цікавої та актуальної літератури, якою хочеться поділитися, так би мовити порекомендувати іншому, то сміливо вирушай до нас. Гарна книга, мов музика, вабить та чарує.

А якщо навпаки хочеш почитати щось нове та по-новому - поличка з книгами доступна та відкрита теж чекає на тебе.
Приєднуйся до всесвітнього ідейного руху буккросинг! Книгам не місце на полицях, вони повинні подорожувати!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Буккросинг в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського або мої книги - мандрівники
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua