[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація технотрилера Максима Кідрука "БОТ"


Фон


17 грудня о 17.00 у відділі читальних залів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться творча зустріч з креативним українським письменником Максимом Кідруком. Молодий прозаїк презентує свою нову книгу - технотрилер «БОТ», що вийшов друком у вересні цього року.

Над «Ботом» Максим Кідрук працював понад рік. Книга розповідає про нові досягнення науки і техніки. Але це - не нудна незрозуміла історія. У «Боті» поєднуються сучасні технології та людська психологія. Є і лінія кохання. Тому аудиторія читачів широка - книга буде цікавою як науковцям, так і домогосподаркам. Видання ілюстровано малюнками, картами, фото, які власноруч зробив автор у пустелі Атакама. Письменник вважає, що ілюстрації допоможуть під час читання сформувати у свідомості цілісну картину усього, про що йдеться у книзі.

За останні місяці “Бот” увійшов у топ-продажі в Україні. Розпочався друк другого тиражу книги.

Захід організовано спільно з громадським об’єднанням «Український клуб».

Довідка:

Максим Кідрук – лауреат премії конкурсу «Коронація слова – 2009», дипломант конкурсу «Відкриття року» від мережі магазинів «Книжковий супермаркет», переможець конкурсу «Лучшая украинская книга – 2010» від журналу «Корреспондент». Написав 11 книг (7 художніх, та 4 – технічні, з тематики програмування). Відомий також як мандрівник, який побував на всіх континентах, у майже 30 країнах світу.

Вхід – вільний.

Адреса: вул. Велика Перспективна, 24.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація технотрилера Максима Кідрука "БОТ"
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua