[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація книги



Фон

19 квітня 2011 р. о 14 год. у відділі документів з питань економіки, виробництва та природничих наук ОУНБ ім. Д.І. Чижевського відбулася презентація книги “Видатні діячі в галузі фізики і техніки Кіровоградщини” Бузько Вікторії Леонідівни, вчителя фізики спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 6 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

Автор книги закінчила у 1996 році фізико-математичний факультет Кіровоградського державного педагогічного інститута ім. В. Винниченка, за спеціальністю “вчитель фізики та математики” та у 2009 році магістратуру КДПУ ім. В. Винниченка, спеціальність за дипломом “магістр педагогічної освіти, викладач фізики”. Має 14 років стажу педагогічної роботи. Бузько Вікторія Леонідівна лауреат конкурсу “Вчитель року-2005” в номінації “Фізика”, переможець міського конкурсу “Вчитель року-2009” в номінації “Фізика”. Має 17 науково-методичних публікацій з методики викладання фізики.

Книга “Видатні діячі в галузі фізики і техніки Кіровоградщини” була написана в лютому 2010 року, видана у травні цього ж року.

У книзі вміщено відомості про життя й наукову діяльність українських вчених, які народились і працювали в Кіровоградській області: фізиків І.Є. Тамма, Г. Є. Лангемака, Б.М. Гессена, Ю. В. Кондратюка, М.Ф.Герасюти, С. О. Довгого, С. У. Гончаренка, Г. Г. Півняка, Струтинського, В. Й Сугакова, О. В. Андріяша та астронома Г. М. Петрова.

Вивчення матеріалу даного посібника, який пов’язаний з життям і діяльністю вітчизняних вчених, сприятиме підвищенню інтересу та зацікавленості до фізики учнів середніх загальноосвітніх навчальних закладів в умовах профільного навчання, а також дозволить вчителям фізики та астрономії вирішити низку важливих виховних завдань, зокрема: формування наукового світогляду, морального патріотизму, любові до науки. На презентації були присутні викладачі та учнівська молодь навчальних закладів м. Кіровограда, краєзнавці.

  

  


[ HOME ]

Презентація книги
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua